Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Kambalec i adoptueshem per port-bebe

15,500.00 L
Next

High UP- lartesues karroce

3,500.00 L
Next Product Image

Bebewatch – smart

8,300.00 L

Description

BébéWatch është një pajisje sigurie e lehtë për t’u përdorur, e krijuar për të monitoruar praninë e foshnjës tuaj në çdo ndenjëse makine.
Në rast se fëmija juaj lihet pa mbikëqyrje në automjet, një njoftim vizual dhe zanor ALARM do të dërgohet në smartphone tuaj, nëpërmjet aplikacionit Bébéwatch, i cili do të jetë në gjendje të kontrollojë deri në katër pajisje njëkohësisht.

Opsioni “Alert Others” ju lejon gjithashtu të konfiguroni familjen ose miqtë shtesë për të marrë sinjalizime dhe koordinata GPS nëpërmjet njoftimeve të aplikacionit Bébéwatch.

Nëse nuk i përgjigjeni ALARM-it brenda një periudhe shumë të shkurtër kohore, këta “të tjerët” do të sinjalizohen me koordinatat GPS, në mënyrë që të mund të ndërmarrin veprimet e duhura.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebewatch – smart”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.