Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

BISGLICINAT HEKURI-

1,700.00 L
Next

BISGLICINAT ZINKU-

1,800.00 L
Next Product Image

BISGLICINAT BAKRI-

1,800.00 L

Description

Bakri është një mineral thelbësor për jetën dhe lidhet me shumë funksione në trup, nga funksioni i mirëmbajtjes së indit lidhës deri te transportimi i hekurit nga trupi.Megjithatë, ju duhet të zgjidhni një burim bakri me bio-disponueshmëri të lartë, për këtë arsye, vendosëm të shtojmë Bakër në formën e Bisglycinate, i cila është treguar se thith 4 herë më shumë sesa burime të tjera më të përdorura të bakrit, siç është Sulfati i Bakrit

  • Paketimi : 90 tableta
  • PERDORIMI : Merrni 1 tabletë çdo ditë, së bashku me ushqimin.

     

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BISGLICINAT BAKRI-”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.