Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Sheqer Xylitol (300 g )

1,400.00 L
Next

Filiza Elbi Bio (125 g)

1,850.00 L
Next Product Image

Brokoli Bio (150 g)

2,350.00 L

Description

Pluhur brokoli organik nga  Drasanvi është përgatitur nga bimë organike të çertifikuara.

Eshte një pluhur i imët I nje  një cilësie të lartë. Drasanvi  Brokoli Superfood është i pasur me fibra (27.64 g fibra për 100g produkt). Eshtë një burim i pasur i proteinave, konkretisht 43% e vlerës së tij energjetike, gjë që e bën Brokoli Superfood një shtesë e shkëlqyeshme për çdo lëkundje të shëndetshme të proteinave. Ai përmban Vitaminë C, e cila kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mbrojtjen e qelizave nga veprimet oksiduese.

 

Doza ditore: 10 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brokoli Bio (150 g)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.