Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Përzierje balte CBD (argjile)

2,900.00 L
Next

Kanabis zen Blue 30 kapsula Drasanvi

2,300.00 L
Next Product Image

Cannabis D Red 36 kapsula Drasanvi

2,900.00 L

Description

Kapsulat tona të kanabisit përfitojnë nga vetitë e kërpit industrial dhe sinergjia e përbërësit revolucionar Palmitoylethanolamide, i njohur si PEA. 
Ky përbërës vepron në nivelin e receptorëve kanabinoid, përgjegjës për rregullimin e shumë funksioneve të trupit.

Merrni një në ditë, mundësisht para gjumit, por ju mund të zgjidhni kohën që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cannabis D Red 36 kapsula Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.