Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Xhel dezifektues hidroalkoolik i duarve 5 liter Drasanvi

9,400.00 L
Next

Pluhur Oseogen 375 g Drasanvi

3,700.00 L
Next Product Image

Collmar Cream Gel 75 ml Drasanvi

1,100.00 L

Description

Efekti i ftohtë Collmar Cream Gel lehtëson dhe zvogëlon sikletet  e përditshme.

Përbërësit që përmbahen në formulimin e tij aktivizojnë dhe përmirësojnë qarkullimine gjakut.

Ideale për qetësimin  e këmbëve të lodhura ose të ndonjë pjese tjetër të trupit që ndjen peshë muskulore ose ndjenjë lodhjeje. Mund të përdoret si për sporte (rekomandojmë pas praktikës) ashtu edhe për ditën e çdo personi që vuan nga ndonjë çrregullim i lehtë. Formula jonë është e pasuruar me Kolagjen Detar, vajra esencialë kimotip të Gaulteria dhe Curcumin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Collmar Cream Gel 75 ml Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.