Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Acai Bio (70 g )

2,150.00 L
Next

Matcha Bio( 70 g )

2,050.00 L
Next Product Image

Curcuma bio (150 g )

1,100.00 L

Description

Curcuma  me një ngjyrë karakteristike të verdhë të fortë, nxirret nga rrënja e bimës barishtore me të njëjtin emër. Gjatë gjithë historisë, ajo është përdorur si një bojë natyrale dhe si erëz, si dhe për qëllime medicinale, duke qenë një nga komponentët më të rëndësishëm të një grupi të përbërjeve të quajtura curcuminoids, të cilat përfshijnë Curcumin.

Curcuma njihet per vetit e saj anti-inflamatore, per lehtesimin e shqetesimeve te stomakut

Eshte burim mineralesh dhe vitaminash

 

Doza ditore: 10 gr

* Nga bujqësia organike

Pa ngjyroses, konservues ose sheqerna të shtuar.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curcuma bio (150 g )”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.