Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Propolisi 30 Tableta të Përtypshme Drasanvi

1,700.00 L
Next

Koke zevendesuese antikolike (zero-zero) Large

1,070.00 L
Next Product Image

Ekstrakt i pastër Propolisi 50 ml Drasanvi

1,680.00 L

Description

Ekstrakti i pastër i propolisit është një suplement ushqimor i bazuar në propolis të pastër, i nxjerrë direkt duke përdorur alkool.

Nuk përmban konservantë ose ngjyrues, ka pastërti 100% dhe vjen nga një burim i cilësisë më të lartë.

Propolisi është një përzierje rrëshinore që bletët bëhen nga përbërje rrëshinore të bimëve.

Propolisi përbëhet nga rrëshira, balsame, vajra thelbësorë dhe lëndë të tjera organike, në veçanti nga flavonoide si quercetin dhe galangin.

Për shkak të faktit se ai vjen në formë të lëngshme, ky produkt është gjithashtu për përdorim të jashtëm.

Mund të shtohet në krem hidratues, pastë dhëmbësh ose shampo.

Ekstrakti i pastër i propolisit vjen në një shishe të përshtatshme 50 ml me një pipetë, e cila ju lejon të matni dozën tuaj me lehtësi dhe saktësi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ekstrakt i pastër Propolisi 50 ml Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.