Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Maca Bio (225 g )

1,200.00 L
Next

Sheqer Xylitol (300 g )

1,400.00 L
Next Product Image

Farërat e Kërpit Bio (225 g)

1,250.00 L

Description

Farat e kërpit kanë nivele të larta të proteinave, duke siguruar të gjitha aminoacidet thelbësore, dhe farat e kërpit të Drasanvi zgjidhen me dorë për të siguruar që zgjedhim vetëm farat me cilësi më të lartë. Pasi jan zgjedhur , ato pastrohen me ujë për të hequr predhat e jashtme, gjë që i bën ata më të lehtë për tu tretur. I gjithë ky proces ndjek standardet e cilësisë së bujqësisë organike.

 

Doza ditore:10 gr

*Farë organike e qëruar me lëvore organike

*Pa ngjyrosje artificiale, sheqerna të shtuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Farërat e Kërpit Bio (225 g)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.