Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Brokoli Bio (150 g)

2,350.00 L
Next

Filizat e grurit Bio (125 g)

1,850.00 L
Next Product Image

Filiza Elbi Bio (125 g)

1,850.00 L

Description

Filizat e elbit mblidhet nga bimë të reja elbi që nuk kanë kaluar 25 cm në lartësi. Në këtë mënyrë, ne sigurojmë përdorimin e të gjitha mineraleve dhe vitaminave që përmbahen në gjethet e saj. Eshte gjithashtu e rëndësishme të theksohet përqindja e lartë e saj e klorofilit, e cila vepron si një antioksidant i fuqishëm. Ka dallime midis elbit si një drithër dhe filizave te elbit.Filizat e elbit fal perpunimit te tyre  për të ruajtur të gjitha vitaminat e tij thelbësore dhe aminoacidet jan shume te shendeteshme. Konsumimi i tij me një burim të karbohidrateve është një ide e mirë për njerëzit që bëjnë sport.

 

Doza ditore: 10 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Filiza Elbi Bio (125 g)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.