Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Filiza Elbi Bio (125 g)

1,850.00 L
Next

Alga Spirulina (10grx 20 bustina)

3,400.00 L
Next Product Image

Filizat e grurit Bio (125 g)

1,850.00 L

Description

Filizat e grurit  merret nga farat e reja të grurit, ku edhe  bima ka përqendrimin më të lartë të vitaminave, mineraleve dhe klorofilit. Filizat e grurit  karakterizohet nga përqendrimi i tij i lartë i proteinave dhe është i pasur me vitamina dhe minerale. I gjithë procesi i bërjes së ktij pluhuri, nga rritja e bimës, nxjerrja e saj dhe deri në paketimin e saj, kryhet në kushte sigurie maksimale per te arritur nje superfoods me vlera ushqyese maksimale

 

 

Doza përbërëse ditore: 10 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Filizat e grurit Bio (125 g)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.