Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Tableta Collmar Magnesium Drasanvi [180 Tableta]

2,700.00 L
Next

Shampo Biotin dhe Aloe Vera 1000 ml Drasanvi

1,550.00 L
Next Product Image

Flavogen Biphase 60 kapsula Drasanvi

3,800.00 L

Description

Flavogen® Biphase ndihmon në rregullimin e aktivitetit hormonal dhe është një shtesë ushqimore
inovative.
Ju do të gjeni dy produkte në pako: një grup kapsulash për ditën (rozë) dhe një për natën (blu). Ky
produkt është pa soje.
Ai përmban fitoestrogjene (nga 8-prenylnaringenin), si dhe përbërës të tjerë si maca, murriz të bardhë,
lule pasioni dhe Vitamina B6, A dhe D.
*Pa sheqerna, ëmbëlsues dhe ngjyroses të shtuar.
Përmban kapsula 30 ditore prej 580 mg dhe 30 kapsula natën prej 580 mg
Perdorimi (1 kapsulë dite + 1 kapsulë nate)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flavogen Biphase 60 kapsula Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.