Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Difuzor Aromatik me bluetooth

8,000.00 L
Next

Eco Potito me pule fshati dhe perime 6+ (235 gr )

370.00 L
Next Product Image

Jodur Kaliumi 10mg/pika 15 Ml

900.00 L

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Kontribuon në funksionin normal kognitiv
• Funksionimi normal i sistemit nervor
• Promovon metabolizmin normal të energjisë
• Ndikon në mirëmbajtjen e lëkurës në kushte normale
• Është aleat për prodhimin normal të hormoneve të tiroides
Rekomandohet për zhvillimin e trurit të foshnjës gjatë shtatzënisë dhe
laktacionit
Ky format synohet, mbi të gjitha, për
foshnjat dhe fëmijët për të lehtësuar konsumin e përdits
hëm, si dhe për personat me probleme të gëlltitjes ose që
thjesht e preferojnë këtë format sipas dëshirës. Mund të
merret vetëm ose i holluar në një pije, mundësisht ujë ose
lëng. Ka një pikatore për të ndarë më mirë sasinë e
rekomanduar.
Mënyra e përdorimit: Merrni, mundësisht, me vaktin kryesor.
Foshnjat (0-12 muaj) 50 mcg/ditë (5 pika)
Fëmijët nga 12 muajsh 100 mcg/ditë (10 pika)
Të rriturit 200 mcg/ditë (20 pika)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jodur Kaliumi 10mg/pika 15 Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping