Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Acai Bio (70 g )

2,150.00 L
Next

Curcuma bio (150 g )

1,100.00 L
Next Product Image

Kale Bio (200 g)

2,000.00 L

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Kale është një perime me gjethe jeshile e njohur qe në lashtësi.

Kontributi i lartë i tij në fibra dhe proteina ngjall interesin e tij, si dhe substanca të tjera si glukozinolatet dhe klorofili.

Procesi i marrjes së tij ndjek kritere ekologjike duke mos humbur asnje vlere ushqyese

Doza ditore: 10 gr

* Nga bujqësia organike

Pa ngjyroses, konservues ose sheqerna të shtuar.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kale Bio (200 g)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.

error: Content is protected !!