Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Cannabis D Red 36 kapsula Drasanvi

2,900.00 L
Next

Roll ON CBD Blue( Pushoni dhe Relaksohuni)

1,400.00 L
Next Product Image

Kanabis zen Blue 30 kapsula Drasanvi

2,300.00 L

Description

Kapsulat tona të kanabisit përfitojnë nga vetitë e kërpit industrial së bashku me Magnolinë, Hopsin dhe Vitaminën B6,
 e cila kontribuon në funksionimin e duhur të funksionit normal psikologjik.

Merrni një në ditë, mundësisht para gjumit, por ju mund të zgjidhni kohën që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kanabis zen Blue 30 kapsula Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.