Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Melatoninliquid per femije (50 ml /1mg)

1,300.00 L
Next

Tableta fitociste (30 tableta) Phytocyst

1,990.00 L
Next Product Image

Melatonina Bicapa 30 kapsula

1,500.00 L

Description

Cilësia  e gjumit eshte thelbësore për ditën tonë. 
Prandaj, një gjumë i qetë ndihmon në përmirësimin e vitalitetit dhe cilësisë së jetës sonë.
  Melatonin Bicapa  është një produkt i krijuar për të rënë në gjumë dhe për të nxitur relaksimin në mënyrë natyrale falë efektit të tij të dyfishtë, 
bazuar në shpejtësi të ndryshme veprimi. 
Nga njëra anë, veshja blu kontribuon në rënien më të shpejtë të gjumit për shkak të përmbajtjes së melatonisë dhe triptofanit. 
Dhe, nga ana tjetër, shtresa kafe e bën të dukshëm veprimin e valerianës dhe lule pasionit ngadalë gjatë procesit të pushimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Melatonina Bicapa 30 kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.