Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Fitocist liquid (phytocyst) 250 ml

2,500.00 L
Next

Nutriben cacao 250 gr +12 muaj

580.00 L
Next Product Image

Miell Bajamesh BIO 375 G Keto Drasanvi

2,500.00 L

Description

Mielli i bajames KETO merret ekskluzivisht nga bajamet e qëruara nga bujqësia organike.
 Përmbajtje e lartë e fibrave dhe burimi i kalciumit dhe hekurit.

 Origjina Spanja

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Miell Bajamesh BIO 375 G Keto Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.