Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Cuco all silicone 6-18 muaj

650.00 L
Next

Inmunol kids (14 flakon)

2,500.00 L
Next Product Image

NICOTINAMIDE MONONUCLEOTIDE (NMN)

10,500.00 L

Category:

Description

Brenda gamës sonë të gjerë të ANTIOXIDANTËVE, në Drasanvi ne kemi
lançuar një suplement të ri të bazuar në NIKOTINAMID MONONUKLEOTID,
një përbërës natyral i njohur gjerësisht në mbarë botën si ‘pilula e rinisë’
Është një molekulë që rrjedh nga
riboza (monosakaridi) dhe
nikotinamidi (një formë e vitaminës
B3).
Kjo molekulë formohet, natyrshëm,
nga vitaminat e grupit B.
Nikotinamidi mononukleotidi (NMN)
është pararendësi i NAD, një
molekulë që lidhet me prodhimin e energjisë në të gjitha qelizat e trupit
tonë. Përveç kësaj, ajo ka një rol vendimtar në metabolizmin e energjisë dhe
përballë plakjes qelizore.
Mënyrë përdorimi: Konsumoni 2 kapsula në ditë në mëngjes, mundësisht
me stomak bosh.
Kohëzgjatja maksimale e marrjes: Mund të konsumohet vazhdimisht. Nëse
vëreni se efekti zvogëlohet, mund të pushojmë për 1 javë dhe ta marrim
produktin përsëri

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NICOTINAMIDE MONONUCLEOTIDE (NMN)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.