Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Nutriben 8 Cereale 300gr

580.00 L
Next

Nutribén® Soja 400gr

2,100.00 L
Next Product Image

Nutribén® 8 Cereales digest 300gr

580.00 L

Description

Përmes një procesi të prodhimit natyror dhe pa procese kimike, Nutribén® ka zhvilluar një përparim të
madh teknologjik, i cili bazohet në ruajtjen e aromës origjinale të drithërave, ky proces quhet hidrolizë
termike.
Nutriben 8 cereale digest ndihmon ne crregullimet gastrointestinale .
Ne kte menyre ushqimi tretet shpejt dhe femija nuk ka konstipacion
Nuk përmban sheqerna të shtuar *, Nuk permban Vaj palme.
I pasur me 11 Vitamina dhe Kalcium.

Additional information

Paketimi

300gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutribén® 8 Cereales digest 300gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.