Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

8 Cereales mjalte dhe Biskota (300 gr)

580.00 L
Next

Nutribén® Crema de arroz (krem orizi) 300 gr

580.00 L
Next Product Image

Nutribén® Drithëra pa gluten orize,miser (300 gr)

580.00 L

Description

Drithërat Nutribén®  pa gluten me qumësht të adaptuar janë pjesë e një diete të larmishme për të ushqyer fëmijën tuaj nga 4 muaj.

E pasur me 13 Vitamina, Hekur dhe Kalcium.

Nutribén® ka realizuar një proces të prodhimit natyror pa procese kimike, gjë që krijon një përparim të rëndësishëm teknologjik, bëhet fjalë për ruajtjen e aromës origjinale të drithërave me anë të hidrolizës termike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutribén® Drithëra pa gluten orize,miser (300 gr)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.