Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Nutriben Cacao dhe biskota 500gr PA VAJ PALME

1,000.00 L
Next

Nutribén®flashkeza gruri me fruta nga muaji 12(750gr)

1,200.00 L
Next Product Image

Nutribén® Flashkeza gruri nga muaji 12 (750 gr)

1,050.00 L

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Nutriben flashkeza gruri  , e pasur me 12 Vitamina, Hekur dhe Kalcium

PA VAJ PALME!

Nutribén® perdor një proces të prodhimit natyror pa procese kimike, i cili përfaqëson një përparim të rëndësishëm teknologjik, dhe  n lejon të ruaj aromën origjinale të drithërave: hidrolizë termike

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutribén® Flashkeza gruri nga muaji 12 (750 gr)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.

error: Content is protected !!