Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Nutribén® Potitos® Perime dhe peshk gjuhez

340.00 L
Next

Vaji i bajames së ëmbël Drasanvi 250 ml

1,000.00 L
Next Product Image

Nutribén® Mualebi frutash nga muaji 12

950.00 L

Description

Mualebi me fruta dhe grure , e pasur me 12 Vitamina, Hekur dhe Kalcium
Nutribén® perdor një proces të prodhimit natyror pa procese kimike, i cili përfaqëson një përparim të
rëndësishëm teknologjik, dhe n lejon të ruaj aromën origjinale të drithërave: hidrolizë termike.

Additional information

Paketimi

600gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutribén® Mualebi frutash nga muaji 12”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.