Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

8 Cereales mjalte dhe fruta te thata 600 gr

1,150.00 L
Next

8 Cereales mjalte Digest (300 gr)

580.00 L
Next Product Image

Nutribén®flashkeza gruri me fruta nga muaji 12(750gr)

1,200.00 L

Description

Flashkeza me fruta dhe grure , e pasur me 12 Vitamina, Hekur dhe Kalcium

Nutribén® perdor një proces të prodhimit natyror pa procese kimike, i cili përfaqëson një përparim të rëndësishëm teknologjik, dhe  n lejon të ruaj aromën origjinale të drithërave: hidrolizë termike.

Perberesit : mjell gruri pjeserish i hidrolizuar, glukoze ,fruta ( banane, molle,portokall)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutribén®flashkeza gruri me fruta nga muaji 12(750gr)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.