Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Propolkid Shurup për Fëmijë 150 ml Drasanvi

1,660.00 L
Next

Ekstrakt i pastër Propolisi 50 ml Drasanvi

1,680.00 L
Next Product Image

Propolisi 30 Tableta të Përtypshme Drasanvi

1,700.00 L

Description

Propolis Proporal është një shtesë ushqimore që vjen në formë tabletash që duhet përtypur ose thithur me gojë. Ato përmbajnë Propolis, Liquorice, Mustardë (i njohur si bima e këngëtarit), Acerola dhe Mullein. Këtij formulimi i kemi shtuar vajra thelbësore të pishës dhe rigonit për të dhënë një shije të këndshme dhe të veçantë. Këto tableta janë gjithashtu të pasura me vitaminë C, me burim natyror, e cila vjen nga Acerola. Acerola është një frut i kuq dhe përmban sasinë më të lartë të vitaminës C nga çdo frut.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Propolisi 30 Tableta të Përtypshme Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.