Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

L-karnitinë 2000 mg 20×15 ml shishka Drasanvi

3,400.00 L
Next

Propolkid Shurup për Fëmijë 150 ml Drasanvi

1,660.00 L
Next Product Image

Propolisi Balsamik Shurup 250 ml Drasanvi

1,660.00 L

Description

Propolisi Balsamic Syrup është një shtesë ushqimore e pasur me ekstrakte perimesh dhe propolis. Ekstraktet e perimeve që përdorim përfshijnë: Lulëkuqja e Kuqe, Mulleina e Madhe, Mallow e Marshit të Përgjithshëm, Xhuxh Everlast, Trumza, Pisha dhe kopër. Ne kemi përdorur propolis të cilësisë më të lartë. Propolisi është një përzierje rrëshinore që bletët bëjnë nga përbërjet rrëshinore të bimëve. Propolisi përbëhet nga rrëshira, balsame, vajra thelbësorë dhe lëndë të tjera organike, në veçanti nga flavonoide si quercetin dhe galangin. Propolisi Balsam Syrup vjen me një gotë dozimi, e cila ju lejon të matni saktë dozën tuaj dhe ta pini atë direkt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Propolisi Balsamik Shurup 250 ml Drasanvi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.