Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Bebewatch – smart

8,300.00 L
Next

High UP- lartesues karroce

3,500.00 L
Next Product Image

Sedilja e makines PIONA

49,800.00 L

Description

Sedilja e makinës Piona është e rrotullueshme 360° për t’iu qasur lehtësisht foshnjës nga çdo dyer e makinës.

Mund të përdoret nga mosha 0 muajshe deri në rreth 36 kg (Grupi 0+, 1, 2 dhe 3) Sedilja e makinës Piona mund të mbështetet në pesë pozicione dhe mbështetësi i kokës me mbrojtje anësore ofron rehati dhe rregullim.

Asnjëherë mos vozitni me sediljen e kthyer anash.

Mbështetësja e kokës e rregullueshme në lartësi dhe këmba mbështetëse mund të palosen për ruajtje të lehtë.
Reduktuesi është i lëvizshëm për ta kthyer karrigen në grupin 2 dhe 3.

Sedilja mund të mbështetet në pesë pozicione.

Sistemi i ankorimit ISOFIX i rregullueshëm në pozicione të ndryshme dhe me drita për të lehtësuar montimin në makinë.

Sinjalizimi i një instalimi të saktë me tregues inteligjente të dritës.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sedilja e makines PIONA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.