Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Suplement Jodi (30 ampula)

2,300.00 L
Next

Sedilje makine Multibobfix

25,500.00 L
Next Product Image

Sedilje makine Multibobfix

25,500.00 L

Description

Sedilja e makinës Multibobfix rritet me fëmijën tuaj, për udhëtime të sigurta të rehatshme derisa të rritet mjaftueshëm për të përdorur një ndenjëse për të rritur. Mbështetja e kokës dhe mbështetësja e rregullueshme sigurohen se ata janë ulur rehat dhe ofrojnë mbështetje të shkëlqyer,

ndërsa anët e thella ofrojnë mbrojtje të madhe në një ndikim anësor.

I përshtatshëm për fëmijë rreth 15-36 kg.

Sedilja e makinës Multibobfix përshtatet mirë në automjetin tuaj duke përdorur Isofix.

Nëse automjeti nuk është i pajisur me pika ankorimi Isofix, mund të përdoret me rripat e sigurimit të automjetit, megjithatë rregullimi i thellësisë së sediljes nuk duhet të përdoret.
Rregullimi i thellësisë së sediljes lejon që mbështetësja të jetë e mbështetur, për udhëtime të rehatshme.

E RËNDËSISHME: kjo veçori duhet të përdoret vetëm kur përdoret sistemi Isofix.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sedilje makine Multibobfix”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.