Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Sedilje makine Multibobfix

25,500.00 L
Next

Karrige Relaxi per bebe

9,000.00 L
Next Product Image

Selen 21 Ampula 28×2 ml

3,400.00 L

Description

Seleni kontribuon në mirëmbajtjen e thonjve dhe flokëve në kushte normale, dhe
për mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi oksidativ.
Përshkrim
Merrni 1 deri në 2 ampula në ditë,
mundësisht jashtë vakteve.
Për të hapur ampulën, thyeni 2 skajet në
niveli i unazës së ngjyrave.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Selen 21 Ampula 28×2 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.