Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Farërat e Kërpit Bio (225 g)

1,650.00 L
Next

Sheqer Xylitol (300 g )

1,400.00 L
Next Product Image

Shiitake Bio (125 g)

2,310.00 L

Description

Shiitake është një kërpudha me origjinë nga Azia Lindore. E kultivuar për mbi 1.000 vjet, por ka referenca në lidhje me konsumin e saj shumë më parë.

Këto kërpudha në vendin e origjinës rriten në një pemë të quajtur Shii.. Aktualisht, Shiitake është një nga burimet kryesore të proteinave në dietën e njerëzve në disa vende të Azisë Lindore, veçanërisht në Japoni dhe Kinë .

Ai dallon  për përmbajtjen e tij të lartë të fibrave, ß-D-Glucans dhe minerale të tilla si Hekuri, Zinku dhe Magnezi, si dhe vitaminat e grupit B dhe D, i cili kontribuon në thithjen e kalciumit.

 

 

Doza ditore: 6gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shiitake Bio (125 g)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.