Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Tamponet pambuku nga Suavinex (28 cope)

700.00 L
Next

Vaj Onagre 500mg (110 perla)

1,500.00 L
Next Product Image

Tamponet pambuku nga Suavinex (60 cope)

1,300.00 L

Description

Tamponat e Suavinex përshtaten në mënyrë të përkryer me gjoksin e gruas, ato janë shumë të hollë dhe të padukshme nën veshje.

 

Vendosur midis gjirit dhe sytjenave, ato perthithin qumeshtin qe rrjedh nga gjiri duke ruajtur lëkurën nga lagështia dhe ruajnë ekuilibrin e saj natyror.

 

Tamponet përfshijnë një pëlhurë jo të endur në p13

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tamponet pambuku nga Suavinex (60 cope)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.