Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Triptofan Bicapa ( 60 kapsula)

2,950.00 L
Next

Vaj CBD 3% 10 ml

3,200.00 L
Next Product Image

Vaj CBD 10% 10 ml

8,000.00 L

Description

Vaji ynë CBD me spektër të plotë 10% ka cilësinë më të lartë dhe sigurinë e lartë. 
Jane përdorur të gjithë përbërësit kanabinoid dhe terpen që gjenden në bimën e kërpit, 
e cila njihet si Spektri i plotë.
Në këtë mënyrë shfrytëzohen 100% e vetive që na jep kjo bimë.

*
Jo i përshtatshëm për gratë shtatzëna ose në laktacion

Mbajeni larg femijeve

Ruajeni në vend të freskët, të thatë dhe të mbrojtur nga drita

Përmban më pak se 0.2% THC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj CBD 10% 10 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.