Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Vaj CBD 10% 10 ml

8,000.00 L
Next

Vaj CBD 5% 10 ml

4,950.00 L
Next Product Image

Vaj CBD 3% 10 ml

3,200.00 L

Description

Vaji ynë CBD me spektër të plotë 3% është 100% i sigurt dhe me cilësi të lartë.
Jane  përdorur  të gjithë përbërësit kanabinoid dhe terpen që gjenden në bimën e kërpit, 
e cila njihet si Spektri i plotë. 
Në këtë mënyrë shfrytëzohen 100% e vetive që na jep kjo bimë.

 

Përftohet nga bimët evropiane të kërpit, ku si kultivimi, vjelja, nxjerrja dhe mbushja i nënshtrohen kontrollit të rreptë të cilësisë.
Jo i përshtatshëm për gratë shtatzëna ose në laktacion.

Mbajeni larg femijeve

Ruajeni në vend të freskët, të thatë dhe të mbrojtur nga drita

Përmban më pak se 0.2% THC

menyra e perdorimit:
Aplikoni 5-10 pika, drejtpërdrejt, në lëkurë ose përzieni me një vaj tjetër.

 Përdorni sipas nevojës.

Community Verified icon
 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj CBD 3% 10 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.