Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Vaj CBD 3% 10 ml

3,200.00 L
Next

Përzierje balte CBD (argjile)

2,900.00 L
Next Product Image

Vaj CBD 5% 10 ml

Description

Vaji ynë CBD me spektër të plotë 5% është 100% i sigurt dhe me cilësi të lartë. 
Jane përdorur të gjithë përbërësit kanabinoid dhe terpen që gjenden në bimën e kërpit, e cila njihet si Spektri i plotë. 
Në këtë mënyrë shfrytëzohen 100% e vetive që na jep kjo bimë.
*Jo i përshtatshëm për shtatzëna ose për laktacion.

Mbajeni larg femijeve.

Ruajeni në vend të freskët dhe të thatë dhe të mbrojtur nga drita

Përmban më pak se 0.2% THC

*menyra e perdorimit:
Aplikoni 5-10 pika, drejtpërdrejt, në lëkurë ose përzieni me një vaj tjetër. 
Përdorni sipas nevojës.
 
 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj CBD 5% 10 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.