Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Sedilje makine Multibobfix

25,500.00 L
Next

Selen 21 Ampula 28×2 ml

3,400.00 L
Next Product Image

Zink 18 Ampula 28×2 ml

3,400.00 L

Description

Zinku kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mbrojtjen e
qelizat kundër dëmtimit oksidativ.
Përshkrim:
-Merrni 1 ampulë në ditë
mundësisht jashtë vakteve.
Për të hapur ampulën, thyeni 2 skajet në
niveli i unazës së ngjyrave.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zink 18 Ampula 28×2 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.