Blini Online nga Espana Pharm

Pse jasteku “Mimos Pillow” eshte i domosdoshem?

MIMOS PILLOW është një jastëk polimer tridimensional, i krijuar posaçërisht nga nje ekip mjekësh, neurokirurgëdh dhe fizioterapistësh për të ulur presionin ne kockat e kokës së bebit gjatë qëndrimit shtrirë.

Ai lejon që koka të rritet normalisht dhe të rrumbullakoset në formën e saj natyrore..

Rekomandohet që nga dita e parë e jetës.

Ky jastëk i ri inovativ për bebe në mënyrë të kombinuar ul efektivisht presionin, ofron siguri, rehati dhe higjenë.

Efektiv për parandalimin dhe trajtimin e plagiocefalisë nga  pozicionit tek foshnjat (mbrojtja e kokës së butë të foshnjës nga rrafshimi në pjesën e pasme ose anësore të kokës).

Plotësisht i sigurt për bebet e të gjitha moshave. Jastëku për fëmijë Mimos®️ 3D është prodhuar me 100% material të çertifikuar Oekotex.

Ndihmon që fëmija juaj të ketë një gjumë të qetë dhe te sigurt.

Anti-alergjik dhe garanton higjienë optimale. Jastëku i fëmijëve Mimos®️ 3D është anti-alergjik, antistatik, pa substanca të dëmshme. Jastëku mund të pastrohet lehtësisht dhe thahet shpejt.

Ka çertertifikim sigurie për kontaktin e drejtpërdrejtë me lëkurën e foshnjës.

Nuk nevojitet ripozicionim aktiv. Foshnja mund të flejë lirisht dhe të lëvizë në jastëk pa qenë e nevojshme që ju ti ndryshoni vazhdimisht pozicionin e kokës.

Jastëku i vetëm për bebe i aprovuar nga Mjeket e BE!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping