Blini Online nga Espana Pharm
 1. Termat dhe Kushtet e Përdorimit

  Mirë se vini në www.babyboo.al. Duke përdorur këtë faqe interneti, ju pranoni të jeni të lidhur me termat dhe kushtet e mëposhtme. Ju lutemi, lexoni me kujdes këto terma dhe kushte përpara se të përdorni faqen tonë.

  1. Pranimi i Termave

  Duke hyrë dhe përdorur këtë faqe interneti, ju pranoni se keni lexuar, kuptuar dhe jeni dakord me këto terma dhe kushte. Nëse nuk jeni dakord me ndonjë nga termat dhe kushtet, ju lutemi mos përdorni këtë faqe.

  2. Ndryshimet në Termat dhe Kushtet

  Ne rezervojmë të drejtën të ndryshojmë këto terma dhe kushte në çdo kohë pa njoftim paraprak. Ndryshimet do të hyjnë në fuqi menjëherë pas postimit të tyre në faqen e internetit. Ju jeni përgjegjës për rishikimin periodik të termave dhe kushteve për ndryshime.

  3. Përdorimi i Faqes

  Ju pranoni të përdorni këtë faqe interneti vetëm për qëllime ligjore dhe në një mënyrë që nuk shkel të drejtat e askujt tjetër, nuk kufizon ose pengon përdorimin dhe kënaqësinë e kësaj faqe për të tjerët. Sjellja e ndaluar përfshin ngacmimin ose shkaktimin e shqetësimit ose sikletit ndaj ndonjë personi, transmetimin e përmbajtjes së pahijshme ose ofendimit dhe ndërprerjen e rrjedhës normale të dialogut brenda kësaj faqe interneti.

  4. Privatësia

  Ne respektojmë privatësinë tuaj dhe përkushtimin tonë për ta mbrojtur atë. Ju lutemi, referohuni Politikës sonë të Privatësisë për informacion më të detajuar mbi mënyrën se si mbledhim, përdorim dhe mbrojmë informacionin tuaj personal.

  5. Prona Intelektuale

  Të gjitha përmbajtjet në këtë faqe interneti, duke përfshirë tekstet, grafikat, logot, ikonat e butonave, imazhet, videot dhe softuerët, janë pronë e www.babyboo.al ose furnizuesve të saj të përmbajtjes dhe janë të mbrojtura nga ligjet e autorit dhe markave tregtare.

  6. Lidhje të Jashtme

  Kjo faqe mund të përmbajë lidhje me faqet e tjera të internetit që janë të operuara nga palë të treta. Ne nuk kemi kontroll mbi përmbajtjen e atyre faqeve dhe nuk marrim asnjë përgjegjësi për to ose për ndonjë humbje ose dëm që mund të rezultojë nga përdorimi i tyre.

  7. Përjashtimi i Garancisë dhe Kufizimi i Përgjegjësisë

  Kjo faqe interneti dhe përmbajtja e saj ofrohen “siç janë” dhe “siç janë të disponueshme” pa asnjë lloj garancie, të shprehur ose të nënkuptuar. www.babyboo.al nuk garanton që faqja do të jetë e pandërprerë ose pa gabime, se defektet do të korrigjohen, ose se kjo faqe interneti ose serveri që e bën atë të disponueshme janë pa viruse ose komponentë të tjerë të dëmshëm.

  8. Kthimi i Produkteve

  Nëse keni marrë një produkt të dëmtuar ose jo në përputhje me porosinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni brenda 14 ditëve nga data e marrjes së produktit për të filluar procesin e kthimit. Produkti duhet të jetë në gjendje të pandryshuar dhe në paketimin origjinal. Për kthimin e produktit, na kontaktoni në adresën tonë të emailit [email protected]. Ne do të përpunojmë kërkesën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur dhe do të ofrojmë zëvendësimin ose rimbursimin e produktit të dëmtuar.

  9. Ligji i Zbatueshëm

  Këto terma dhe kushte do të rregullohen dhe interpretohen në përputhje me ligjet e Shqipërisë dhe çdo mosmarrëveshje që mund të lindë do të jetë nën juridiksionin ekskluziv të gjykatave të Shqipërisë.

  10. Kontaktet

  Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këto terma dhe kushte, ju lutemi na kontaktoni në [email protected].

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping