Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

BISGLICINAT HEKURI-

1,700.00 L
Next

CALCIUM+ VITAMIN D3 + VITAMIN K2

1,950.00 L
Next Product Image

BISGLICINAT ZINKU-

1,800.00 L

Description

Zinku është një mineral thelbësor për jetën dhe lidhet me shumë funksione në trup, nga funksioni konjitiv deri tek mirëmbajtja e shikimit normal.Megjithatë, duhet të zgjedhim një burim të Zinkut me bio-disponueshmëri të lartë, për këtë arsye vendosëm të shtojmë Zinkun në formën e Bisglycinate, e cila është treguar se thith 43% më shumë sesa burime të tjera më të përdorura të zinkut, siç është glukonati.

 

PERDORIMI-

Merrni 1 tabletë çdo ditë, së bashku me ushqimin.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BISGLICINAT ZINKU-”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.