Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Optimem forte 45 kapsula Drasanvi

2,530.00 L
Next

Maja e Orizit te kuq 30 kapsula

2,300.00 L
Next Product Image

Epatik Detox 30 tab

2,700.00 L

Description

Kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të mëlçisë. Epatik Detox është një shtesë ushqimore që, falë kontributit të saj te Cholines (vitB4), kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të mëlçisë. Përveç Cholines përfshihen edhe 10 përbërës të tjerë: Boldo, Artichoke, Sarsaparilla, Dandelion, Burdock, Desmodium.

 

PERDORIMI:

Merrni 2 tableta në ditë në mëngjes dhe darkë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Epatik Detox 30 tab”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.