Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Tableta fitociste (30 tableta) Phytocyst

1,990.00 L
Next

Nutriben cacao 250 gr +12 muaj

580.00 L
Next Product Image

Fitocist liquid (phytocyst) 250 ml

2,250.00 L

Description

Phytocist është një suplement ushqimor që bazohet në përdorimin e ekstraktit të thatë të boronicës amerikane, 
Vaccimium macrocarpom, i njohur edhe si Boronica. 
Interesi i kësaj specie të boronicës qëndron në vlerat e saj të mëdha ushqyese: fibra, vitamina, minerale dhe proantocianidina. 
Nga të gjithë ata, përbërësi aktiv më i rëndësishëm në boronica janë proantocianidina A (PAC-A). 
Kjo është arsyeja pse ekstrakti i përdorur në Phytocyst® është i titruar në 40% në substancën në fjalë.
 Në këtë mënyrë ne sigurojmë një kontribut të madh të kësaj substance. 
Përveç këtij ekstrakti premium, janë shtuar fruktooligosakaride, laktoferinë dhe vitaminë C, e cila kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.

perdorimi:
*Shkundeni mirë para përdorimit 
Fillimi: Merrni 15 ml në ditë, të ndara në dy doza (1 çdo 12 orë). 
Rekomandohet për të paktën 7 ditë dhe më pas vazhdoni me mënyrën e mirëmbajtjes 
Mirëmbajtja: Merrni 8 ml në ditë, mundësisht para se të shkoni në shtrat. 
Ne këshillojmë që kjo fazë të ruhet për të paktën 6 muaj. 
Doza ditore: 8-15 ml në ditë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fitocist liquid (phytocyst) 250 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.