Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Bebewatch – smart

8,300.00 L
Next

Sedilje makine -Easy maxi

35,500.00 L
Next Product Image

High UP- lartesues karroce

3,500.00 L

Description

Lartesuesi High Up  rrit lartësinë (8 cm) të portbebes (karroces) së foshnjës, duke i siguruar atij një këndvështrim më të lartë kur del për shëtitje.
Ky pozicion i ngritur mund të jetë gjithashtu më i rehatshëm për ngritjen e foshnjës nga karroca kur nëna po shërohet nga lindja cezariane.

Përforcuesi është i përputhshëm me kolltukun Easymaxi Group 0+, shtratin e varur dhe sediljen e makinës.
Mund të ngjitet në shasinë e gamës Via, i-Top dhe Packs.

 

paketimi permban dy cope.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “High UP- lartesues karroce”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.