Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Karrige ushqyese per femije

23,500.00 L
Next

Djep gjumi (portativ)

23,000.00 L
Next Product Image

Karrige ushqyese per femije

23,500.00 L

Description

Karrigia e fëmijës Papar u zhvillua me fëmijën tuaj në mendje, në mënyrë që ai të shijojë kohën e vaktit në shoqëri.

Super praktike dhe kompakte, karrigia e fëmijës Papar mund të transportohet lehtësisht kudo.

• Palosje e lehtë për ruajtje.
• Ndenjëse e mbushur me rregullim në lartësi me gjashtë pozicione.
• Jastëk i lëvizshëm.
• Parzmore sigurie e lidhjes me pesë pika.
• Mbështetëse e rregullueshme me pesë pozicione.
• Mbështetëse këmbësh e rregullueshme me tre pozicione.
• Tabaka e lëvizshme e rregullueshme me tre pozicione.
• Katër rrota për manovrim të lehtë.
• Rrotat e pasme me frena për siguri të shtuar.
•Shporta e madhe.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karrige ushqyese per femije”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.