Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Karroce Pack Ip-Op Classic XL Light

143,000.00 L
Next

Karroca TRIO Pack prow

135,000.00 L
Next Product Image

Karroca(trio) Ip-Op Classic XL Light Pack

141,500.00 L

Description

Ip-Op Classic XL Light Pack është një sistem transporti i plotë praktik dhe i menaxhueshëm që përshtatet me fazat e ndryshme të foshnjës.

Versioni Trio: Përfshin shasinë Ip-Op + sediljen e kthyeshme LF+ + krevatin e lehtë Bob XL + ndenjësen e makinës Easymaxi Basic Group 0+.

 

Ai është i pajisur me një timon të lëvizshëm që është i rregullueshëm në lartësi dhe ju lejon të zvogëloni gjatësinë e shasisë ose të lehtësoni ruajtjen.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karroca(trio) Ip-Op Classic XL Light Pack”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.