Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Mbulese shiu per portbebe

2,700.00 L
Next

Karroce Pack V-Pluma

156,000.00 L
Next Product Image

Karroce Pack Mcity

148,000.00 L

Description

Karroca Pack  M-City (versioni trio) është një sistem transporti që përfshin shasinë + sediljen e kthyeshme BS + krevatin e lehtë Minibob + ndenjësen e makinës Group 0+ Easymaxi Basic.

Pack M-City është një sistem transporti i plotë, praktik dhe i lehtë për t’u përdorur, i cili përshtatet me fazat e ndryshme të foshnjës, me të cilin do të dashuroheni me dizajnin dhe veçoritë e tij.

Paketa M-City (versioni TRIO) përfshin: shasi + ndenjëse e kthyeshme BS + krevat transporti Minibob i lehtë + sedilje makine Group 0+ Easymaxi Basic.

Ai është i pajisur me një doreze të lëvizshëme që është e rregullueshme në lartësi dhe ju lejon të zvogëloni gjatësinë e shasisë ose të lehtësoni ruajtjen.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karroce Pack Mcity”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.