Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Karroce-Parkour Cross

174,000.00 L
Next

MOM BAG

7,400.00 L
Next Product Image

Karroce Pack Prow

133,000.00 L

Description

Pack Prow është një sistem i plotë udhëtimi, i cili përfshin shasinë, një krevat transporti të madh LBW ultra të lehtë, ndenjësen IPB të kthyeshme me kapuç dhe një ndenjëse për fëmijë Easymaxi.

Të tre njësitë përshtaten shpejt dhe lehtë në shasinë pa përshtatës, duke i bërë të gjitha udhëtimet tuaja sa më të qetë.

Me gjerësinë e ngushtë prej vetëm 50 cm, shasia është e lehtë për t’u manovruar në hapësira kompakte.

Shasia mund të paloset me ndenjësen e karriges së shtyllës ende të ngjitur.

Sedilja e karrocës është e përshtatshme që nga lindja, me pozicionin e saj të gjumit të shtrirë dhe plotësisht të kthyeshme për ta lënë fëmijën të përballet në të dy drejtimet, duke lejuar atë kontakt të rëndësishëm me sy me prindërit.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karroce Pack Prow”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.