Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Karroce Pack Mcity

148,000.00 L
Next

Karroce Pack Ip-Op Classic XL Light

143,000.00 L
Next Product Image

Karroce Pack V-Pluma

156,000.00 L

Description

Pack V Pluma është një sistem transporti i plotë, praktik dhe i lehtë për t’u përdorur, i cili përshtatet me fazat e ndryshme të foshnjës, me të cilin do të dashuroheni me dizajnin dhe veçoritë e tij.

Paketa V Pluma (versioni TRIO) përfshin: shasi + krevat transporti të madh ultra të lehtë W-Bob dhe dyshek kundër mbytjes + sedilje e kthyeshme BS me kapuç shtesë + sedilje makine Group 0+ Easymaxi Basic.

 

Ai është i pajisur me një doreze të lëvizshëme që është e rregullueshme në lartësi dhe ju lejon të zvogëloni gjatësinë e shasisë ose të lehtësoni ruajtjen.

Perfshihet dhe canta

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karroce Pack V-Pluma”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.