Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Karroce Stylo Class+

190,000.00 L
Next

Karroce Via+ (trio)

208,000.00 L
Next Product Image

Karroce Stylo Class+

187,500.00 L

Dorezë ergonomike, me lartësi të rregullueshme me shumë pozicione.

Përfshin mekanizmin e palosjes me një dorë.

Sistemi i palosshëm me bravë të dyfishtë sigurie.

Sistemi i pezullimit me katër pika për një udhëtim shumë të qetë.

Frenat e lidhura në rrotat e pasme.

Katër rrotat e shkëputshme përmbajnë kushineta topash për një udhëtim më të qetë.

Rrotat e përparme me drejtim, me kushineta topash për një lëvizje të qetë dhe manovrim më të madh.

Përshtat me sediljen  e makinës lehtësisht, pa përshtatës.

Description

Stylo Class+ kombinon pamjen klasike, elegante me kohen moderne.

Rrotat e bukura të mëdha mund të vendosen për të drejtuar, për manovrim të përsosur.

Përfshin shasinë ekromuar, koshin e makines  +  + ndenjëse e kthyeshme , kitin e sigurise , canten per cdo ksesore te bebit, mbulesen e kembeve.

 

Për një sistem të plotë udhëtimi, sedilja e makinës për fëmijë Easymaxi është e disponueshme në pëlhuren e karroces.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karroce Stylo Class+”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.