Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Mbajtëse shishe/biberoni

1,000.00 L
Next

Karroce Verore GUAPA

37,500.00 L
Next Product Image

Karroce TRIO Pack Prow

130,000.00 L

Description

Pack Prow është një sistem transporti i plotë, praktik dhe i lehtë për t’u përdorur, i cili përshtatet me fazat e ndryshme të foshnjës, me të cilin do të dashuroheni me dizajnin dhe veçoritë e tij.

Prow Pack (versioni TRIO) përfshin: shasi + sedilje e kthyeshme IPB me kapuç shtesë + krevat transporti LBW ultra të lehtë + sedilje makine Easymaxi Basic Group 0+.

Ai është i pajisur me një doreze të lëvizshëme që është e rregullueshëme në lartësi dhe ju lejon të zvogëloni gjatësinë e shasisë ose të lehtësoni ruajtjen.

Shporta e transportit Pack Prow nuk mund të përdoret në makinë.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karroce TRIO Pack Prow”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.