Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Karroce Via+ (trio)

208,000.00 L
Next

Karroce-Parkour Cross

174,000.00 L
Next Product Image

Karroce V-pluma

182,000.00 L

Doreza ergonomike e veshur me lëkurë është e lëvizshme dhe e rregullueshme në lartësi.

Sistemi palosës teleskopik, për hapje dhe palosje të qetë.

Rrotulloni ose drejtoni rrotat me një prekje të një butoni, nuk ka nevojë të prekni rrotat.

Frenat e lidhura në rrotat e pasme.

Rrotat e pasme me kushineta topash dhe pezullim të rregullueshëm, për një udhëtim të qetë.

Rrotat e përparme dhe të pasme janë të lehta për t’u ngjitur dhe shkëputur, për palosje më kompakte.

Rrotat e përparme, me një krahë rrotullues me pezullim dhe kushineta topash për rehati dhe manovrim më të madh.

Shportë e madhe me zinxhir, për t’i mbajtur artikujt tuaj të sigurt.

 

Description

V-Pack është një sistem udhëtimi i plotë 3 në 1, ai përmban shasinë V me stil bashkëkohor dhe linja të thjeshta të pastra.

Set Trio

Ai përfshin një dorezë të lëvizshme të veshur me lëkurë, për ruajtje vërtet kompakte ose për t’ju lejuar të zvogëloni madhësinë e shasisë .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karroce V-pluma”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.