Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Karroce Verore GUAPA

37,500.00 L
Next

Karroce Verore GUAPA

37,500.00 L
Next Product Image

Karroce Verore GUAPA

37,500.00 L

Description

Karroca Guapa është një karrocë e re shumë e lehtë dhe kompakte, me matjet e duhura për bagazhet e dorës në avion.

Përfshin karrige + çantë transporti

• Shasi alumini .
• E palosshme për ruajtje.
• Rrip me 5 pika fiksimi dhe mbrojtje mbi supet .
• Krahu i përparmë i lëvizshëm për ta marrë ose ulur me lehtësi foshnjën.
•Strehe dhe mbështetëse këmbësh e rregullueshme.
• Kosh në pëlhurë dhe frenim me veprim të njëkohshëm në rrotat e pasme.
• Rrotat e përparme rrotulluese.
• Miratuar për përdorim nga lindja deri në 22 Kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karroce Verore GUAPA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.