Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Karroce Stylo Class+

187,500.00 L
Next

Karroce Via+ (trio)

208,000.00 L
Next Product Image

Karroce Via+ (trio)

208,000.00 L

Doreza ergonomike e veshur me lëkurë është e lëvizshme dhe e rregullueshme në lartësi.

Sistemi palosës teleskopik, për hapje dhe palosje të qetë.

Rrotulloni ose drejtoni rrotat me një prekje të një butoni, nuk ka nevojë të prekni rrotat.

Frenat e lidhura në rrotat e pasme.

Rrotat e pasme me kushineta topash dhe pezullim të rregullueshëm, për një udhëtim të qetë.

Rrotat e përparme dhe të pasme janë të lehta për t’u ngjitur dhe shkëputur, për palosje më kompakte.

Rrotat e përparme, me një krahë rrotullues me pezullim dhe kushineta topash për rehati dhe manovrim më të madh.

Shportë e madhe me zinxhir, për t’i mbajtur artikujt tuaj të sigurt.

 

Description

Karroca Via+ ka stil bashkëkohor dhe linja të thjeshta të pastra.

Karroca vjen ne set TRIO
Ai përfshin një dorezë të lëvizshme të veshur me lëkurë, për ruajtje vërtet kompakte ose për t’ju lejuar të zvogëloni madhësinë e shasisë ose thjesht të ndryshoni ngjyrën e dorezës së karriges suaj.

Për një sistem të plotë udhëtimi, sedilja e makinës për fëmijë Easymaxi është e disponueshme në pëlhuren e karroces suaj.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karroce Via+ (trio)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.