Blini Online nga Espana Pharm
Previous
Previous Product Image

Conceptio Allaitement (gjidhenja) – 60 kapsula

2,000.00 L
Next

Baby florilia (probiotik per bebe)

2,000.00 L
Next Product Image

Kolagjen marin Granions ( 60 kapsula)

2,000.00 L

Description

PSE GRANIONS KOLAGJEN?
Kolagjeni ynë është një kolagjen detar i tipit I të hidrolizuar.

Kolagjeni i tipit I është ai që gjendet më shumë në lëkurë, tendinat dhe indet e eshtrave. 
Ndryshe nga kolagjeni i tipit II, i cili gjendet më shumë në kërc.

Kolagjeni ynë hidrolizohet, që do të thotë se molekulat janë reduktuar në një madhësi më të vogël për të lejuar thithjen më të mirë të zorrëve.

E kemi kombinuar me mikroelementin zink, i cili kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Prezantohet në formën e tabletave vegane që gëlltiten lehtë.

Si ta marrim? 4 tableta në ditë me një gotë të madhe ujë për të paktën 8 javë (shih studimin më poshtë).

Merrni atë në kohën e ditës që ju përshtatet më së miri. Çdo ditë për rezultatet më të mira.

Përkthyer me www.DeepL.com/Translator (versioni falas)

STUDIM MBI PËRFITIMET E KOLAGJENIT
56 gra nga mosha 30 deri në 56 vjeç morën pjesë në studim për 8 javë.

Atyre iu dha një suplement kolagjeni ose një placebo.

Studimi vërtetoi se një shtesë ditore prej 2500 mg kolagjeni tregoi efekte pozitive në hidratimin dhe elasticitetin e lëkurës(1).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kolagjen marin Granions ( 60 kapsula)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.